rikuperim i fjalekalimit

Gmail Harruat fjalekalimin Kodi i Verifikimit

Shfrytëzuar një llogari të Gmail dhe ju harroni fjalëkalimin, në atë moment nuk e stresit gjatë se, këtu kam njoftuar metodat e disa për të rimarrë Gmail fjalëkalimin tuaj. numër i madh i përdoruesve të kenë një pyetje të ngjashme në lidhje me Si të shërohen […]