Gmail Harruat fjalekalimin Kodi i Verifikimit

Shfrytëzuar një llogari të Gmail dhe ju harroni fjalëkalimin, në atë moment nuk e stresit gjatë se, këtu kam njoftuar disa metoda për Recover Gmail fjalëkalimin tuaj. numër i madh i përdoruesve të kenë një pyetje të ngjashme në lidhje me Si të shërohen Gmail harroni fjalëkalimin kodin e verifikimit.

Ky artikull jep manualin më të mirë për t'u shëruar tuaj Gmail Password Kodi i Verifikimit në mënyrë efektive, ju thjesht duhet të përmbahen në udhëzimet e dhënë nën. Ndjekin mjetet dhe mblidhte Gmail fjalëkalimin tuaj. Për të bërë një fjalëkalim të fortë përdorin uppercase, vogle, numrat, dhe karaktere të veçanta.

Pra, këtu ju merrni udhëzues të përgjithshëm në lidhje me metoda të ndryshme në lidhje me Gmail harroni fjalëkalimin kodin e verifikimit, ndjekin mjetet si njoftim dhe të bëjë çelës i ri sekret dhe falje.

Guide shpejtë për Si të shërohen Gmail Password

Ndjekin më poshtë të njoftimit të sipërmarrjeve të mblidhte tuaj Gmail Password Kodi i Verifikimit. Kjo është strategjia më e thjeshtë për të shërohem fjalën tuaj sekret në mënyrë të ndjekur mjetet si paralajmërim.

🤜 First, ju keni nevojë për të hyrë në faqen Gmail, klikoni këtu për të devijuar në site accounts.gmail.com.

🤜 Tani mailit id tuaj dhe shtypni “tjetër”.

🤜 tani, këtu ju duhet të trokitje e lehtë në “Harroj Fjalekalimin”.

🤜 tani, në rast se ju kujtohet fjalëkalimin tuaj të fundit pastaj të hyjë në të dhe të shtypit “tjetër” për të bërë një fjalë të fshehtë megjithatë në shans off që nuk bën se parakohshme në “Provoni një mënyrë tjetër”.

🤜 Në këtë progresion, Google do të dërgojë një paralajmërim në telefonin tuaj për të parë se ju është, në shans off që ju keni llogarinë tuaj Gmail në telefon tuaj se shtypit “po” dhe ju mund të bëni çelës i ri sekret në qoftë se nuk e bëjnë se parakohshme “Provoni një mënyrë tjetër”.

🤜 tani, në këtë teknikë, Google do të dërgojë një kod konfirmimi për numrin tuaj të regjistruar portativ. Futni numrin tuaj rekrutua portativ dhe shtypni “dërgoj” kap. Ju do të merrni në momentin kodin e konfirmimit dhe shkruani atë kod dhe të bëjë një tjetër çelës sekret. Të jetë se si ajo mund të, në rast se ju nuk keni telefonin tuaj me ju, atëherë parakohshme në “Unë nuk kam telefon tim”.

🤜 Tani, në këtë strategji, ju keni nevojë për t'iu përgjigjur pyetjes tuaj të sigurisë, të hyjë në përgjigjen tuaj dhe të parakohshme në përveç duke e bërë një fjalë të fshehtë, megjithatë në shans off që ju të mos se parakohshme në “Provoni një mënyrë tjetër”.

🤜 Në këtë teknikë, ju duhet të shkruani adresën e-mail shërim dhe shtyp të dërguar, ju do të merrni një kod verifikimi në atë email dhe shkruani kodin dhe të bëjë çelës i ri sekret, por në qoftë se ju nuk e pastaj të parakohshme në “Provoni një mënyrë tjetër”.

🤜 tani, Kjo është teknikë e fundit në të cilën Google do të vënë mënjanë disa përpjekje për të vëzhguar joshje tuaj për të shërohen fjalëkalimin. Ju duhet të shkruani një email id ku Google do të merrni në kontakt me ju më vonë dhe të shtypit “tjetër”.

🤜 Ju duhet të keni ndonjë nga të dhënat e mësipërme për të rimarrë fjalëkalimin tjetër nuk është e mundur për të Google për të siguruar se ajo është që ju.

përfundim

Gjeni udhëzues i përgjithshëm për mënyrën se si të mblidhte Gmail harroni fjalëkalimin kodin e verifikimit në këtë post. Ka disa strategji për të shërohem Password cilën ju do të vini re në këtë post. Kështu që ndjekin metodën e përgjithshme urdhëruar mirë dhe çlodh fjalëkalimin tuaj.

Getting ndonjë çështje dhe kanë ndonjë rekomandime pastaj të lënë një koment në komentin e shpalljeve nën kutinë që do të jetë i dukshëm. Gjithashtu, vizitoni faqen tonë loginmail.online fose të dhënat e lidhura në mënyrë progresive.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *