Gmail Sign Out e të gjitha pajisjeve | Logout nga të gjitha pajisjet

A keni kohët e fundit Hyni Gmail tuaj në pajisje të ndryshme dhe të harrojmë për të Dilni nga sistemi. Shumë herë ne duhet të hidhen në mes të kompjuterëve të ndryshme për punë dhe përdorim personal, dhe tani ju dëshironi të Gmail Sign Out e të gjitha pajisjeve. Ky post do të ju ndihmojë jashtë nga ajo, të cilat përfshijnë një procedurë të plotë për atë.

Në rast kur laptop apo celular është e humbur apo vjedhur, atëherë ajo është me të vërtetë e rëndësishme për të Logout llogarinë tuaj Gmail nga atë pajisje. Këtu unë kam dhënë ju hap plotë nga hapi procesin për Si të Hyni nga Gmail nga të gjitha pajisjet.

Kështu që, lexoni këtë artikull me kujdes dhe ndiqni hapat e mëposhtëm përmend sukses Gmail Sign Out e të gjitha pajisjeve. Kjo është një procedurë me të vërtetë shumë e thjeshtë dhe e lehtë, vetëm ndiqni hapat siç u përmend. Ju vetëm duhet Perdoruesin dhe Fjalekalimin per te hyre parë.

Guide plotë për Gmail Sign Out e të gjitha pajisjeve

Check out hap MËPOSHTME përmend pas hapi procesin për Logout Gmail nga të gjitha pajisjet. Ndiqni hapat siç u përmend.

👉 shenjë e parë në llogarinë tuaj Gmail në kompjuterin tuaj ose laptop.

👉 Tani, lëvizni poshtë në fund të faqes.

👉 Tani, këtu në fund, ju do të shihni një të vogël të shtypura “Aktivizimi i Fundit i llogarisë” në këndin e poshtëm të djathtë të ekranit.

👉 tani, klikoni mbi “detalet” për të hapur aktivitetin tuaj Gmail.

👉 Tani, një tab të ri është i hapur që tregon të gjitha web seancat e Gmail.

👉 Now, klikoni mbi “Hyni nga të gjitha web seancat e tjera Gmail” për të hyni nga llogari të Gmail nga të gjitha pajisjet.

👉 Këtu ju të shihni të gjitha llojet e pajisjeve Gmail llogari Nënshkruar në.

përfundim

Ky artikull do të japë informacion të plotë rreth asaj se si për të Gmail Sign Out e të gjitha pajisjeve. Check out hap pas hapi procedurë dhe të ndjekin ato siç u përmend me sukses Logout Gmail tuaj nga të gjitha pajisjet.

Për çdo pyetje ose ju të përballet me ndonjë çështje, atëherë na jepni një koment në komentin e mëposhtëm përmendja kuti, Ne do të ju ndihmojë jashtë. Dhe për të vizituar faqen tonë të internetit loginmail.online për më shumë azhurnime të rregullta.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *